ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ «ΙΠΠΙΑΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ» 30/3/2019

Το Παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει το διαγωνισμό Μαθηματικής Επίδοσης «Ιππίας ο Ηλείος» για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η εξοικείωση των μαθητών με τους Πανελλήνιους Μαθηματικούς διαγωνισμούς που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για τους μαθητές των Β’ και Γ’ Γυμνασίου και του Λυκείου.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο 11ο Γενικό Λύκειο Πατρών, Νόρμαν 57 (Πλατεία Πυροσβεστείου, τηλ. 2610 453 575) το Σάββατο 30, Μαρτίου και ώρα 09:00.

Παρακαλούνται οι Γυμνασιάρχες και οι Συνάδελφοι Μαθηματικοί, να ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές τους. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Καλό θα είναι οι συνάδελφοι Μαθηματικοί να συνοδεύσουν τους μαθητές τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 18 Μαρτίου, ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη στα γραφεία της εταιρείας. Ομιλητής θα είναι ο κ. Κοτσιώλης Αθανάσιος, αφυπηρετήσας Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Θέμα: « Βέλτιστες Ανισότητες »

Τα γραφεία μας είναι: Καποδιστρίου 52, Πάτρα.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 4 Μαρτίου, ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη στα γραφεία της εταιρείας. Ομιλητής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Κουνάβης, Μαθηματικός Μsc, Καθηγητής στο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Πατρών.

Θέμα: « Μαθηματικά και Ποίηση »

Τα γραφεία μας είναι: Καποδιστρίου 52, Πάτρα.